Tapes | |
---|---|
Pop roquer a l’estil del iaio Perales | 19.00€ |
12.00€ | |
Broquetes de sardina (8u.) | 14.00€ |
Calamars a la romana | 16,50€ |
Sípia a daus | 16.00€ |
Calamarsets a l’andalusa | 17.50€ |
Bunyols de bacallà | 14.00€ |
Croquetes casolanes de bacallà (8u.) | 14.00€ |
Croquetes casolanes de carn (8u.) | 14.00€ |
Torrades d’escalivada amb anxova | 12.00€ |
Tempura de verdures | 11.00€ |
Torrades d’anguila fumada | 12.00€ |
Patates fregides | 6,00€ |
Patates braves | 9.00€ |
Truita de patata amb pa i tomàquet | 10.00€ |
Peixets fregits | 14.00€ |
Seitons fregits | 12.00€ |
COMPLEMENTS | |
---|---|
Salsa all i oli o maionesa | 2.50€ |
Salsa Brava | 3.00€ |
Olives farcides | 3.50€ |
Olives partides | 3.50€ |
Panet individual | 0.50 € |
Llesquetes de pa amb tomàquet | 2.00 € |
Patates Xips | 1.50 € |
MARISC | |
---|---|
Tallarina | 15.00€ |
Xirla | 15.00€ |
Caragol de punxes amb salsa romesco | 16,00€ |
Musclos al vapor | 11.00€ |
Musclos amb salsa marinera | 14.00€ |
Navalles a la planxa | 14.50€ |
Cloïses amb salsa | 19.50€ |
Ostres de l’Ampolla | 16.50€ |
Llangostins del Delta a la planxa | 25.00€ |
Llangostins flambejades al brandy o al whisky | 27.00€ |