Tapes | |
---|---|
Peixets a l’andalusa | 14.00€ |
12.00€ | |
Musclos en escabetx de la casa | 11.00€ |
Pop roquer a l’estil del iaio Perales | 19.00€ |
Calamars a la romana | 16,50€ |
Sípia a daus | 15,50€ |
Calamarsets a l’andalusa | 17.50€ |
Ortigues | 18.00€ |
13.00€ | |
10.00€ | |
Torrades d’escalivada amb anxova | 12.00€ |
Truita de patates i pa amb tomàquet | 7.00€ |
Tempura de verdures | 11.00€ |
Torrades d’anguila fumada | 12.00€ |
Patates fregides | 6,00€ |
Patates braves | 9.00€ |
COMPLEMENTS | |
---|---|
Salsa all i oli o maionesa | 2.50€ |
Salsa Brava | 3.00€ |
Olives farcides | 3.50€ |
Olives partides | 3.50€ |
Panet individual | 0.50 € |
Llesquetes de pa amb tomàquet | 2.00 € |
Patates Xips | 1.50 € |
MARISC | |
---|---|
Rossellona (Xirla) | 15.00€ |
Musclos al vapor | 11.00€ |
Musclos amb salsa marinera | 14.00€ |
Navalles a la planxa | 14.50€ |
Cloïses amb salsa | 19.50€ |
Ostres vives de l’Ampolla (6u) | 16.50€ |
Gambes a la planxa | 17.00€ |
Gambes flambejades al brandy o al whisky | 19.00€ |
Escamarlans flamejats al rom | 23.00€ |