Tapes | |
---|---|
Peixets a l’andalusa | 14.00€ |
Pop roquer a l’estil del iaio Perales | 18.00€ |
Calamars a la romana | 15,50€ |
Sípia a daus | 15,50€ |
Calamarsets | 17.50€ |
Croquetes de carn (8u) | 13.00€ |
Torrades d’escalivada amb anxova | 10.00€ |
Torrades d’anguila fumada | 10.00€ |
Patates fregides | 6,00€ |
Patates braves | 9.00€ |
COMPLEMENTS | |
---|---|
Salsa all i oli o maionesa | 2.50 € |
Salsa Brava | 3.00€ |
Olives farcides | 3.50 € |
Panet individual | 0.50 € |
Llesquetes de pa amb tomàquet | 2.00 € |
Patates Xips | 1.50 € |
MARISC | |
---|---|
Tellerines | 14.00€ |
Cargol punxenc | 14.50€ |
Musclos al vapor | 11.00 € |
Musclos amb salsa marinera | 14.00 € |
Navalles a la planxa | 12.50€ |
Cloïses amb salsa | 18.00 € |
Gambeta del Delta | 14.00€ |
17.00 € | |
18.50€ | |
Llagostí a la planxa o flambejat | 19,00€ |