Història

Allà on el verd dels pinars es barreja amb el blau de les aigües, trobem aquest restaurant inaugurat el 1972 per la família Perales. En Joan i la Maria, al final dels anys 60 van muntar un petit bar-restaurant en aquesta zona del Cap Roig, que era terra de cultiu, pràcticament verge i sense cap urbanització. Els començaments varen ser difícils, ja que no hi havia electricitat i es cuinava amb foc a terra. Els primers clients del bar-restaurant eren gent de la comarca, que venien a l’estiu des del Perelló amb el carro a passar 15 dies sota els garrofers i trobaren en aquest restaurant un lloc on poder beure i menjar. Més endavant, ja varen arribar els primers turistes i el petit bar-restaurant es va anar remodelant i ampliant.

El fill gran de la família Perales, en Joan va començar a portar el restaurant junt amb els seus pares i, posteriorment, va ser l’altre fill, en Marc, qui va continuar amb el negoci familiar. Actualment, en Marc, que és el cuiner, junt amb la Núria, la seva dona, porten les regnes del restaurant.

L’Any 2010 va començar una remodelació on es va ampliar una terrassa exterior respectant tota la zona frontal de pins, també es va reformar el sostre i es va crear un menjador tancat per finestrals, aquests permeten passar una menjada còmoda tant a l’estiu com a l’hivern, i així poder tenir un servei de taula un xic més elegant.

Per acabar de reformar la zona de servei l’any 2014 es van crear uns lavabos interiors pensant amb les celebracions i la temporada baixa. També es va dissenyar un nou espai de bar-cafeteria amb una terrassa solejada a l’hivern i fresqueta a l’estiu per fer els millors combinats.