GR 92

Us agrada caminar? O corre per la natura?
Doncs no us podeu perdre un dels indrets més bonics de les terres de l’Ebre: el GR 92 al pas per Restaurant Perales. Us esperem amb un Menú especial per vosaltres i un obsequi!!!

Menú GR 92

Musclos per compartir

 * * *

Amanida d’estiu

 * * *

Plat principal de fideuada marinera

 * * *

Postre refrescant

Beguda de la casa aigua
OBSEQUI GR 92

28€ amb IVA

La travessa entre l‘Ametlla de Mar i la platja de Perales té recompensa.

Visitarem  innombrables platges sorrenques i cales rocoses d’un litoral feréstec i desconegut per a la majoria i que ens farà gaudir d’una excursió farcida de racons fotogràfics.

Aquest sender abalisat amb pintura blanca i vermella és anomenat Sender del Mediterrani i forma part del sender internacional E-10 que creua Catalunya de cap a cap. En els seus 580 km d’itinerari i 31 etapes que transcorren a casa nostra, seguirem completament l’etapa 29 que com en cap altre punt de la nostra costa, fa honor a la seva denominació recorrent penya-segats i platges del litoral tarragoní.

El camí, una verdadera balconada a la Mediterrània, ens oferirà pinedes penjades als penya-segats i enormes panoràmiques sobre el rocós litoral. El mar i la terra, en una fusió perfecta,  ens faran gaudir d’una completa jornada senderista.

DADES TÈCNIQUES

  • Sortida:  estació de L’Ametlla de Mar  (R16)
  • Arribada:  Restaurant Perales
  • Desnivell acumulat:   +/- 400 m                    
  • Interès:  Un litoral a estones salvatge amb cales i platges.
  • Època: Tot l´any. Durant l’estiu ens podrem banyar a les múltiples platges i cales del recorregut. L’hivern ofereix una solitud tranquil·litzadora.
  • Ruta:  estació de l’Ametlla de Mar – Port de l’Ametlla – Caleta de Joanet – Platja de Ribes Altres – platja bon Caponet – platja Bon Capó – Port de l’Estany – Les Fortificacions – Cala de la Llenya – Cala de Santes Creus – Urbanització l’Hidalgo – Cala de l’Estany Podrit – Punta de l’Àliga – L’Illot – Platja del Pont de l’Àliga – Cala Moros – Cala Garretes – Platja de la Dolç de Me – Mas del Cavaller – Platja de Santa Llúcia – Cap Roig – Platja de Cap Roig – Punta Pinyana – Cala Maria – Platja Perales