La nostra cuina

 

La cuina del restaurant Perales continua fidel a la tradició familiar de cuinar amb foc de llenya, fent una cuina tradicional i amb productes de qualitat. La qualitat dels nostres productes mereix ser destacada ja que la majoria dels aliments que es serveixen a taula provenen d’una agricultura ecològica: les cebes, els alls, els tomàquets , els enciams, el julivert, els calçots, les olives s’obtenen del cultiu propi, i fins i tot l’oli s’elabora en un molí tradicional.

Els plats més demanats són les paelles i les fideuades. Cadascuna de les paelles que se serveixen al restaurant tenen el seu propi sofregit. Una de les especialitats és la paella marinera, elaborada a partir d’un bon caldo de peix fresc, al qual afegint-hi únicament sípia, gambes i musclos, s’aconsegueix un plat realment exquisit. El secret és cuinar amb productes frescs i de gran qualitat , a la manera tradicional.

A la carta trobem tot tipus d’amanides, carns (vedella,corder,pollastre, conill…) cuinats a la brasa amb foc de llenya, mariscs (musclos, navalles, cloïsses ostra del Delta, gambes, llagostins,…) i el peix (llenguado, rap, lluç, rèmol, …), Haureu de preguntar a la Núria perquè ens recomani el peix fresc del dia. Finalment destacarem la nostra cuina de temporada, on a l’hivern podreu gaudir dels seus famosos calçots i carxofes cuinades a la brasa.