La cuina del restaurant Perales continua fidel a la tradició familiar de cuinar amb foc de llenya, fent una cuina tradicional i amb productes de qualitat. La qualitat dels nostres productes mereix ser destacada ja que la majoria dels aliments que es serveixen a taula provenen d’una agricultura ecològica: les cebes, els alls, els tomàquets , els enciams, el julivert, els calçots, les olives s’obtenen del cultiu propi, i fins i tot l’oli s’elabora en un molí tradicional.
Els plats més demanats són les paelles i les fideuades. Cadascuna de les paelles que se serveixen al restaurant tenen el seu propi sofregit. Una de les especialitats és la paella marinera, elaborada a partir d’un bon caldo de peix fresc, al qual afegint-hi únicament sípia, gambes i musclos, s’aconsegueix un plat realment exquisit. El secret és cuinar amb productes frescs i de gran qualitat , a la manera tradicional.
A la carta trobem tot tipus d’amanides, carns (vedella,corder,pollastre, conill…) cuinats a la brasa amb foc de llenya, mariscs (musclos, navalles, cloïsses ostra del Delta, gambes, llagostins,…) i el peix (llenguado, rap, lluç, rèmol, …), Haureu de preguntar a la Núria perquè ens recomani el peix fresc del dia. Finalment destacarem la nostra cuina de temporada, on a l’hivern podreu gaudir dels seus famosos calçots i carxofes cuinades a la brasa.
La cocina del restaurante Perales sigue siendo fiel a la tradición familiar de cocinar con fuego de leña, elaborando una cocina tradicional y con productos de calidad. La calidad de nuestros productos merece ser destacada, ya que la mayoría de los alimentos que se sirven en la mesa provienen de una agricultura ecológica: las cebollas, los ajos, los tomates, las lechugas, el perejil, los calçots, las aceitunas se obtienen de cultivo propio, e incluso el aceite se elabora en un molino tradicional.
Los platos más solicitados son las paellas y las fideuás. Cada una de las paellas que se sirven en el restaurante tiene su propio sofrito. Una de las especialidades es la paella marinera, elaborada a partir de un buen caldo de pescado fresco, al que, añadiendo únicamente sepia, gambas y mejillones, se consigue un plato realmente exquisito. El secreto está en cocinar con productos frescos y de gran calidad, al estilo tradicional.
En la carta encontramos todo tipo de ensaladas, carnes (ternera, cordero, pollo, conejo…) cocinadas a la brasa con fuego de leña, mariscos (mejillones, navajas, almejas, ostra del Delta, gambas, langostinos…) y pescado (lenguado, rape, merluza, rodaballo…). Tendréis que preguntar a Núria para que os recomiende el pescado fresco del día. Finalmente, destacamos nuestra cocina de temporada, donde en invierno podréis disfrutar de sus famosos calçots y alcachofas cocinados a la brasa.
The kitchen at Restaurant Perales remains true to the family tradition of cooking with firewood, offering traditional dishes made with high-quality ingredients. The quality of our products is worth highlighting, as most of the food served at the table comes from organic farming: onions, garlic, tomatoes, lettuces, parsley, calçots, and olives are all sourced from our own crops, and even the olive oil is produced in a traditional mill.
The most requested dishes are the paellas and fideuades. Each paella served at the restaurant has its own unique base. One of our specialties is the seafood paella, made with a rich fish stock and featuring only cuttlefish, shrimp, and mussels, creating a truly exquisite dish. The secret lies in cooking with fresh, high-quality ingredients, following the traditional methods.
On the menu, you'll find a variety of salads, meats (beef, lamb, chicken, rabbit…), grilled over firewood, seafood (mussels, razor clams, Delta oysters, shrimp, langoustines...), and fish (sole, monkfish, hake, red bream, etc.). Be sure to ask Núria for the daily fresh fish recommendation. Finally, we highlight our seasonal dishes, where in winter you can enjoy our famous grilled calçots and artichokes.
La cuisine du restaurant Perales reste fidèle à la tradition familiale de cuisiner au feu de bois, offrant une cuisine traditionnelle à base de produits de qualité. La qualité de nos produits mérite d'être soulignée, car la majorité des aliments servis à table proviennent de l'agriculture biologique : les oignons, l'ail, les tomates, les laitues, le persil, les calçots, les olives proviennent de notre propre culture, et même l'huile est produite dans un moulin traditionnel.
Les plats les plus demandés sont les paellas et les fideuàs. Chaque paella servie au restaurant a son propre sofregit. L'une des spécialités est la paella marine, préparée à partir d'un bon bouillon de poisson frais, auquel on ajoute uniquement de la seiche, des gambas et des moules, ce qui donne un plat véritablement exquis. Le secret réside dans l'utilisation de produits frais et de grande qualité, cuisinés de manière traditionnelle.
À la carte, vous trouverez toutes sortes de salades, de viandes (bœuf, agneau, poulet, lapin…) cuites au feu de bois, des fruits de mer (moules, couteaux, palourdes, huîtres du Delta, gambas, langoustines…) et du poisson (sole, lotte, merlu, dorade…). Vous devrez demander à Núria de vous recommander le poisson frais du jour. Enfin, nous soulignerons notre cuisine de saison, où en hiver, vous pourrez déguster nos célèbres calçots et artichauts cuits au feu de bois.